Δεν ήταν σαν τις άλλες ήττες

Δεν ήταν σαν τις άλλες ήττες

Η προχθεσινή ήττα της Ανόρθωσης από την Καρμιώτισσα, τους πλήγωσε περισσότερο απ’ όλες τις άλλες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα και από τον πρόσφατο αποκλεισμό από τον Απόλλωνα στο κύπελλο. Αναφερόμαστε κυρίως στον κόσμο της Βαρωσιώτικης ομάδας.

Όχι τόσο γιατί η Κυρία έμεινε εκτός πρώτης εξάδας. Περισσότερο γιατί παρουσιάστηκε «αγνώριστη» η ομάδα στο γήπεδο, στο μεγαλύτερο διάστημα.

Πολλής κόσμος, προσπαθεί ακόμα να καταλάβει πως και «ξέχασαν» κάποιοι που έχουν υπεύθυνες θέσεις στην ομάδα, να ενημερώσουν  τον Καμορανέζι, ότι θα έπρεπε να «σχηματίσει» ενδεκάδα με δυο κύπριους, για να λάβει η διοίκηση κομμάτι της πίττας από τις 200 χιλιάδες ευρώ που θα μοιράσει η ΚΟΠ (σε όσες ομάδες έχουν δυο κύπριους σε όλο τα ματς).

Πριν μερικές μέρες, αποφάσισαν να πουλήσουν τον καλύτερο τους παίχτη, για να μπουν μερικές χιλιάδες ευρώ στα ταμεία και «ξέχασαν» αυτό το απλό πράγμα;

Ο πρόεδρος Κυριάκος Πραστίτης και οι συνεργάτες, προφανώς έχουν λάβει τα μηνύματα, απ’ όσα έχουν γράψει στα Σόσιαλ Μήντια κάποιοι οπαδοί, ότι πλέον δεν θα τους αντιμετωπίζουν κι αυτούς με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ρεκόρ συμμετοχών στον Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιο Λευκωσίας - Στον παγκόσμιο χάρτη των μαραθωνίων η πρωτεύουσα

Ρεκόρ συμμετοχών στον Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιο Λευκωσίας - Στον παγκόσμιο χάρτη των μαραθωνίων η πρωτεύουσα

Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο Τράπεζα Κύπρου Μαραθώνιος Λευκωσίας, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως τη μεγάλη αθλητική γιορτή της Πρωτεύουσας και έναν θεσμό που αναπτύσσεται δυναμικά, με ξεκάθαρο όραμα να καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο αναφοράς για τη Λευκωσία.