Κι όμως τον «Σούπερ-Μάριο», τον είχαν βάλει στο "ψυγείο"…

Κι όμως τον «Σούπερ-Μάριο», τον είχαν βάλει στο "ψυγείο"…

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για την Ομόνοια, ο Μάριους Στεπίνσκι. Ο Πολωνός σέντερ φορ, με κεφαλιά – δυναμίτη, ύστερα από καλοζυγισμένη σέντρα του Ντιουνκού, κατάφερε να «νικήσει» τον Ίβουσιτς! Είναι από τις κεφαλιές, που συνηθίζεται να λέμε, ότι είναι… άπιαστες. Ο κίπερ της Πάφου, προσπάθησε να αποτρέψει το γκολ, αγγίζοντας τη μπάλα, αλλά στάθηκε αδύνατο.

Να μας συγχωρέσουν οι οπαδοί της Ομόνοιας, που θα… αναμοχλεύσουμε το πρόσφατο παρελθόν. Όμως, ήταν ένα «μικρό έγκλημα» το ότι αποφάσισαν κάποιοι σιωπηρά να τον «βάλουν το ψυγείο» για κάποιο διάστημα, επειδή αποφάσισε να πει κάποια πράγματα δημόσια σε Μέσο της Πατρίδας.

Για κάποια γεγονότα που στην Πολωνία προφανώς είναι αυτονόητα. Μετά από όσα ακολούθησαν του αγώνα Ομόνοια – Λέγκια στην Λευκωσία.

Το ζήτημα δεν ήταν μόνο το ότι ο Γιάννης Αναστασίου, αποφάσισε να τον αφήσει για κάποιο διάστημα στην απ’ έξω, ούτε το ότι μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, έγραφαν τότε στα Σόσιαλ Μήντια «καλά να του κάμει». Μερικοί από τους «καθηγητές» που… ευδοκιμούσαν εκείνη την περίοδο, έλεγαν με στόμφο «σιγά τον παίχτη, είναι αργός άλλωστε». Όπως και το άλλο "αν ήταν καλός, ήταν να τον κρατήσουν και στον Άρη". 

Να μην ξεχνάμε ότι τον Γενάρη, αν εμφανιζόταν κάποια ομάδα, να πληρώσει την πράσινη εταιρία με ένα ικανοποιητικό ποσό, τότε οι διαχειριστές της ομάδας θα υπέγραφαν την μετακίνηση του. Ως γνωστό, είχαν ενδιαφερθεί Απόλλωνας και ΑΕΛ, θέλοντας υπο μορφή δανεισμού τον 29χρονο Πολωνό επιθετικό.

Να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Όταν το καλοκαίρι του 2021, τον έφερε στην Κύπρο ο Άρης Λεμεσού, θεωρούνταν από τις πιο ηχηρές μετεγγραφές στο νησί.  

Συμβαίνει σε (όχι μόνο στην Ομόνοια) μερικές ομάδες να έχουν παίχτες – διαμάντια στις τάξεις και για ασήμαντη αφορμή, να τους «στέλνουν» κάπου αλλού και μετά να τους ψάχνουν…

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS