Έκανε πάλι το... θαύμα της κόντρα στην PSV η Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Έκανε πάλι το... θαύμα της κόντρα στην PSV η Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Τρεις ημέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επί της Αϊντχόφεν, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έκανε και πάλι το... θαύμα της κόντρα στην PSV. Γκέλα στο ντεμπούτο του στη Φέγενορντ για Φαν Πέρσι.

Της... έχει πάρει τον αέρα! Τρεις ημέρες μετά την ιστορική νίκη της επί της Αϊντχόφεν με σκορ 2-1 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έριξε στο «καναβάτσο» και πάλι την PSV!

Η ομάδα Πάουλ Σιμόνις οδήγησε σε νέο κάζο την Αϊντχόφεν, την οποία και νίκησε ξανά, αυτή τη φορά με σκορ 3-2 και μάλιστα με ανατροπή, για την 24η αγωνιστική της Eredivisie!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Άντμαν, προτού το σύνολο του Πέτερ Μπος ανατρέψει την κατάσταση πριν το ημίχρονο με τους Ντε Γιονγκ (30') και Λανγκ (34'). Όλα αυτά, μέχρι το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, εκεί όπου η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έφερε τούμπα το ματς με τέρματα στο 74' και το 87', φρενάροντας την PSV στη μάχη του τίτλου (2η και στο -5 από τον Άγιαξ που έχει ματς λιγότερο)!

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, η Φέγενορντ έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να προσπεράσει την Ουτρέχτη, μένοντας στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν. Στο ντεμπούτο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στον πάγκο τους, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κυριαρχία τους και τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν, μένοντας στο -2 από την τρίτη θέση και το -8 από τη δεύτερη, PSV.

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική:

Παρασκευή 28/02

Βάαλβαϊκ-Φορτούνα Σιτάρντ 1-2

Σάββατο 01/03

Ουτρέχτη-Μπρέντα 1-0

Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Αϊντχόφεν 3-2

Χρόνινχεν-Τβέντε 1-1

Φέγενορντ-Ναϊμέγκεν 0-0

Κυριακή 02/03

Χέρενφεεν-Άλκμααρ (13:15)

Άλμιερ Σίτι-Άγιαξ (15:30)

Χέρακλες-Τσβόλε (15:30)

Σπάρτα Ρότερνταμ-Βίλεμ (17:45)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.