Χωρίς Κωστούλα και Τζολάκη με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για τον πρώτο ημιτελικό

Χωρίς Κωστούλα και Τζολάκη με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ για τον πρώτο ημιτελικό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Άφησε εκτός Κωστούλα και Τζολάκη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κυπέλλου Betsson ο Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση (26/2, 20:00) με την Ένωση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε δεν είναι ο 17χρονος επιθετικός, αλλά και ο βασικός γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν.

Δεδομένη θεωρείται κάτω από τα δοκάρια η παρουσία του Πασχαλάκη, ο οποίος είναι ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιείται από τον Βάσκο στο Κύπελλο Betsson.

Ο 20χρονος Μπότης έχει πάρει τη θέση του Τζολάκη στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται ως δεύτερος γκολκίπερ ο Αναγνωστόπουλος. Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Ρέτσος και Τσικίνιο για τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή:

Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Στάμενιτς, Όρτα, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Εσε, Μουζακίτης, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Παπακανέλλος, Πάλμα, Γιάρεμτσουκ, Μπρούνο, Βέλντε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χορταστική» ισοπαλία στη Ρώμη και ανοικτοί... λογαριασμοί για Λάτσιο και Αταλάντα στα ημιτελικά του Coppa Italia

«Χορταστική» ισοπαλία στη Ρώμη και ανοικτοί... λογαριασμοί για Λάτσιο και Αταλάντα στα ημιτελικά του Coppa Italia

Λάτσιο και Αταλάντα έμειναν στο χορταστικό 2-2 στο «Ολίμπικο» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για την πρόκριση στον τελικό!