Γ. Αναστασίου: «Είναι σημαντικό πως αρνούμαστε να χάσουμε»

Γ. Αναστασίου: «Είναι σημαντικό πως αρνούμαστε να χάσουμε»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Θεωρώ ότι βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο μέρος, κόντρα στη ροή γιατί είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Το σημαντικό πως δείξαμε χαρακτήρα και μέχρι τέλους κυνηγήσαμε τη νίκη. Επισης είναι σημαντικό πως αρνούμαστε να χάσουμε. Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και προχωράμε».

Στην διάσκεψη Τύπου ανάφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι το πρώτο μέρος δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες κλασικές χάσαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξέραμε ότι απ’ τη στιγμή που ήταν 1-0 στο ημίχρονο θα ήταν δύσκολο κι ο Απόλλωνας θα έπαιζε στην κόντρα. Παράλληλα έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση. Σημαντικό πως δείξαμε χαρακτήρα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες. Για τα νεύρα του Γιόβετιτς δεν κατάλαβα καλά τι έγινε. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα μιλήσω μαζί του. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ένας παίκτης έμπειρος, προσωπικότητα, θα το δω και θα μιλήσω μαζί του»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η μαμά του Πάτρικ Ντόργκου “τον έβαλε στη θέση του” και έγινε η νέα αγαπημένη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μαμά του Πάτρικ Ντόργκου “τον έβαλε στη θέση του” και έγινε η νέα αγαπημένη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πάτρικ Ντόργκου πήγε να προσπεράσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η μητέρα του είχε διαφορετική άποψη. Με μία μόνο παρέμβαση, τον ανάγκασε να επιστρέψει για αυτόγραφα και φωτογραφίες, χαρίζοντας στους φίλους των “κόκκινων διαβόλων” ένα στιγμιότυπο που έγινε αμέσως viral.