Αποδεκατισμένη η Ομόνοια: Τα πλάνα του Μπεργκ με Ομόνοια Αραδίππου
Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο φέρνουν και πάλι σε δύσκολη θέση τον Χένινγκ Μπεργκ, καθώς οι απώλειες των Γιάννη Μασούρα και Μόουζες Οντουμπάτζο αλλάζουν τα πλάνα του.




Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν Skyling ΑΕΚ και Ομόνοια Λευκωσίας στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο. Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο τελικός θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Σοφούλη Στυλιανού, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 65 χρονών.
Ο αείμνηστος Σοφούλης ήταν επιθεωρητής στο Υπουργείο Παιδείας, από τους πρωτεργάτες του Futsal από τα πρώτα χρόνια της δραστηριοποίησης του αθλήματος πάνω σε οργανωμένη βάση στην Κύπρο.
Επίσης, ήταν ο πρώτος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Futsal, πέραν από την κατοπινή θητεία του στις Εθνικές μας ομάδες Νέων και Ελπίδων ποδοσφαίρου.
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις