NBA, Ντόντσιτς: “Επιτέλους νιώθω ο εαυτός μου, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”

NBA, Ντόντσιτς: “Επιτέλους νιώθω ο εαυτός μου, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”

Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε μετά την 30αρα που σημείωσε στην νίκη των Λέικερς επί των Νάγκετς ότι σιγά-σιγά βρίσκει πλέον πατήματα, προσθέτοντας πάντως ότι έχει ακόμα πολύ χώρο για βελτίωση.

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε στους Λέικερς σε θρίαμβο στην έδρα των Νάγκετς, σημειώνοντας την πρώτη 30αρα του με την φανέλα του Λ.Α από τότε που αποκτήθηκε με ανταλλαγή. Και, κατά δήλωσή του, πλέον αισθάνεται ξανά… Ντόντσιτς.

Επιτέλους έχω αρχίσει να νιώθω ο εαυτός μου λίγο-λίγο. Το να παίζω το παιχνίδι, αυτό είναι που αγαπάω. Επιτέλους νιώθω ο εαυτός μου και για αυτό χαμογελούσα σε όλο το παιχνίδι” δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι, για να προσθέσει:

Ήταν δύσκολα αυτό το διάστημα. Διαφορετικά,. Αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω μπάσκετ. Κάθε μέρα θα γίνομαι και καλύτερος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Προφανώς τα παιδιά που βρίσκονται εδώ είναι απίστευτα, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το ταξίδι”.  

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο πλευρό της ΑΕΛ ο Άντριου Μπουντζίνσκι: Παρουσία με νόημα πριν τον ημιτελικό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο πλευρό της ΑΕΛ ο Άντριου Μπουντζίνσκι: Παρουσία με νόημα πριν τον ημιτελικό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με μια σημαντική και εμψυχωτική παρουσία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του μεγάλου αυριανού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου (08/04, 19:00) κόντρα στην Πάφο.