Aυξήθηκαν τα «πυρά» προς την «κεφαλή»...

Aυξήθηκαν τα «πυρά» προς την «κεφαλή»...

Αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, δεν άντεξαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στις εξέδρες του ΓΣΠ. Ο βασικός λόγος που έφυγαν δεν ήταν τόσο το πολικό ψύχος (για τα κυπριακά δεδομένα) που επικρατούσε, αλλά παραπάνω γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν μια ομάδα ανίκανη να «επιστρέψει» στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Κουβαλούσαν άλλωστε πολλές πίκρες, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μερικοί απ’ αυτούς που έμειναν μέχρι τέλους, αποδοκίμασαν όλους τους υπεύθυνους για το καινούργιο εφιαλτικό έργο. Φώναξαν και το γνωστό σύνθημα «ομάδα μοντέλο, την κάνατε…».

Αυτό δεν "πήγαινε" μόνο στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ευρισκόμενος 4,5 μήνες στον Αρχάγγελο, δεν κουμαντάρει καθόλου ικανοποιητικά το καράβι. Όχι μόνο τούτο, αλλά η ομάδα ουσιαστικά πάει για μπάνια πριν… φύγει ο Φλεβάρης.

Στα Σόσιαλ Μήντια, έχουν αυξηθεί αυτοί που ασκούν σκληρή κριτική προς αυτούς που ηγούνται της εταιρίας ΑΠΟΕΛ. Περισσότερα πυρά «εκτοξεύονται» εναντίον της κεφαλής του ΔΣ, του Πρόδρομου Πετρίδη.

Θυμούνται πλέον όχι μόνο το «ξήλωμα» της περσινής ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα, αλλά και το ότι έχουν δημιουργηθεί τεράστια χρέη. Είναι μερικοί που γράφουν, ότι είναι αναγκαιότητα να εξευρεθεί επενδυτής για να περάσει ο ΑΠΟΕΛ σε νέα εποχή.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει φυσικά, είναι ποιος επιχειρηματίας θα αναλάβει ένα «μαγαζί», που εδώ και χρόνια αντί να εφαρμόζεται πολιτική μείωσης της «τρύπας», αυτοί που ηγούνται επιλέγουν να «τζογάρουν» φέρνοντας παίχτες με πολύ ψηλά συμβόλαια.  

Σε σχέση με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, δεν είναι το κυρίαρχο ζήτημα, στην παρούσα χρονική στιγμή. Πάλι καλά που η διοίκηση, λένε κάποιοι οπαδοί, του έκανε συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2025 και όχι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έκρηξη αντιδράσεων στη Λακατάμεια: Διπλασιάστηκαν τα τέλη; Φωνές αγανάκτησης για τις νέες φορολογίες - Τι απαντά ο Δήμος στο «Τ»

Έκρηξη αντιδράσεων στη Λακατάμεια: Διπλασιάστηκαν τα τέλη; Φωνές αγανάκτησης για τις νέες φορολογίες - Τι απαντά ο Δήμος στο «Τ»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λακατάμεια η αποστολή των νέων δημοτικών φορολογιών για το 2025, με αρκετούς δημότες και μικροεπαγγελματίες να καταγγέλλουν σημαντικές αυξήσεις στα τέλη επαγγελματικής στέγης και σκυβάλων, ακόμη και σε περιπτώσεις πολύ μικρών χώρων ή οικιών όπου στεγάζονται γραφεία χωρίς προσωπικό.