ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ενόψει Τσέλιε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ενόψει Τσέλιε

Την τελευταία προπόνηση πριν την ρεβάνς με την Τσέλιε στο ΓΣΠ την Πέμπτη (20/02, 22:00) πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενός ακόμα ιστορικού αγώνα στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ και ακολούθησε η προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός μετρά αρκτές απουσίες για τον αγώνα με την Τσέλιε καθώς θα απουσιάσουν οι οι Ντβάλι, Πέτροβιτς, Δώνης, Μαρκίνιος, Τσεπάκ, ενώ ενοχλήσεις είχε ο Κόρμπου.

ΧΙΜΕΝΕΘ: «Έχουμε πολλές απώλειες αλλά θα βρούμε τις λύσεις»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση ΚΟΑ για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο Κολυμβητήριο Λεμεσού κατά τη διάρκεια μαθήματος

Ανακοίνωση ΚΟΑ για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο Κολυμβητήριο Λεμεσού κατά τη διάρκεια μαθήματος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ ενημερώνει για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη χθες (03/12) στο Κολυμβητήριο Λεμεσού κατά τη διάρκεια μαθήματος του Προγράμματος ΑΓΟ (Αθλητισμός Για Όλους) «Παιδί και Κολύμπι».