Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας: Μεγάλωσε τη διαφορά η Πάφος FC (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας: Μεγάλωσε τη διαφορά η Πάφος FC (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα η 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.

Ο αγώνας στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς έληξε ισόπαλος 0-0.

Ο απολογισμός της αγωνιστικής έδωσε την ευκαιρία στην πρωτοπόρο Πάφος FC να ξεφύγει περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν, καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και η Ομόνοια είχαν απώλειες.

Η Πάφος νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας με 3-2 και συνεχίζει να οδηγεί αήττητη την κούρσα με απολογισμό 50 βαθμούς από 16 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στην πρώτη εξάδα βρίσκονται επίσης ΑΕΚ 43, Ομόνοια Λευκωσίας 41, ΑΠΟΕΛ 40, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 36 και ΑΕΛ 29 βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - ΑΕΚ 1-0
Εθνικός Άχνας - Πάφος FC 2-3
ΑΕΛ - ΠΑΕΕΚ 6-3
Ομόνοια 29Μ - Ανόρθωση 3-1
Άρης - Ομόνοια Λευκωσίας 2-2
Δόξα Κατωκοπιάς - Νέα Σαλαμίνα 1-3

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Τα δυο εκατομμύρια του Μπουντζίνσκι και ο λόγος που αποχώρησε ο Κρις Παναγιώτου (VIDEO)

ΑΕΛ: Τα δυο εκατομμύρια του Μπουντζίνσκι και ο λόγος που αποχώρησε ο Κρις Παναγιώτου (VIDEO)

Στον ψεσινό απολογισμό της διετούς θητείας της προηγούμενης διοίκησης, o πρόεδρος της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μεταξύ άλλων έδωσε λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί η εταιρία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.