Μπαρτσελόνα: "Ο Τα επέλεξε τους μπλαουγκράνα", αποκάλυψε η Mundo Deportivo

Μπαρτσελόνα: "Ο Τα επέλεξε τους μπλαουγκράνα", αποκάλυψε η Mundo Deportivo

Ο Τζόναθαν Τα αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο 29χρονος Γερμανός στόπερ της Λεβερκούζεν επέλεξε τους Καταλανούς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αν και είμαστε μεσούσης της σεζόν οι ομάδες ψάχνουν από τώρα για παίκτες που θα δυναμώσουν το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης και για την Μπαρτσελόνα όλα δείχνουν πως η πρώτη της κίνηση στην σκακιέρα ακούει στο όνομα "Τζόναθαν Τα".

Όπως αποκάλυψε η "Mundo Deportivo", ο 29χρονος Γερμανός στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου με την Λεβερκούζεν λήγει φέτος το καλοκαίρι, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς παρότι είχε και άλλες προτάσεις στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένης μίας εξαιρετικής προσφοράς της Μπάγερν.

Σύμφωνα με τον εν λόγω μέσο, είναι επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μετακομίσει στους μπλαουγκράνα για να συνεργαστεί με τον Χάνσι Φλικ, τον οποίο τον γνωρίζει από τη συνεργασία που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν στην εθνική Γερμανίας, με την Μπαρτσελόνα να έχει προσπαθήσει και το καλοκαίρι του 2024 να τον κάνει δικό της αλλά να βρίσκει τότε κλειστές όλες τις πόρτες από τους νταμπλούχους Γερμανίας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Φεράν Τόρες χώρισε με τη σύντροφό του – Επανασύνδεση μετά από χρόνια με την κόρη του Λουίς Ενρίκε

Ο Φεράν Τόρες χώρισε με τη σύντροφό του – Επανασύνδεση μετά από χρόνια με την κόρη του Λουίς Ενρίκε

Ένα unfollow στο Instagram ήταν αρκετό για να ανοίξει ξανά η συζήτηση γύρω από την προσωπική ζωή του Φεράν Τόρες, με τα ισπανικά ΜΜΕ να μιλούν για χωρισμό και πιθανή επανασύνδεση με την πρώην του.