ΑΠΟΕΛ: Πανέτοιμο για το πρώτο βήμα πρόκρισης

ΑΠΟΕΛ: Πανέτοιμο για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο ΑΠΟΕΛ είναι πανέτοιμο ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Τσέλιε για τα πλει οφ του Conference League.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ως μοναδικό στόχο να πάρουν σκορ πρόκρισης και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

Σαφώς και το έργο της ομάδας του Χιμένεθ δεν θα είναι εύκολο αφού απέναντι της θα βρει μια ομάδα η οποία είναι πολύ επικίνδυνη παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σλοβενίας.

Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να τα δώσει όλα στο γήπεδο προκειμένου να προχωρήσει στον θεσμό του Conference League όσο πιο μακριά γίνεται, το οποίο φυσικά θα του επιφέρει και αρκετά έσοδα.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει το συγκρότημα του Χιμένεθ να φορέσει το καλό του κοστούμι και με το πάθος του οι ποδοσφαιριστές να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να φέρουν στις αποσκευές τους σκορ πρόκρισης.

Όσο αφορά την προετοιμασία ο  Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του ενώ θυμίζουμε πως δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μαξ Μαγιερ, Γιάννη Σατσιά, Ράντοσαβ Πέτροβιτς και Κίνγκσλει Σαρφό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: «Ελέγξαμε το παιχνίδι - Δεν είμαστε ομάδα που χαίρεται όταν κάνει καλή εμφάνιση»

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ: «Ελέγξαμε το παιχνίδι - Δεν είμαστε ομάδα που χαίρεται όταν κάνει καλή εμφάνιση»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.