«Άλωσε» το Βελοντρόμ η Παρί FC με ασταμάτητο Σιναγιόκο! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Με τον Σιναγιόκο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Παρί επικράτησε 3-2 της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο «διπλό» σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.




Τον περασμένο Γενάρη το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνδέθηκε με διάφορες ομάδες της Αραβίας, εντούτοις ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μία από αυτές, λοιπόν, φαίνεται πως πρόσφερε "μυθικό" συμβόλαιο στον Ρουμάνο τεχνικό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Fanatik", η Αλ Αΐν κατέθεσε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Λουτσέσκου. Μάλιστα, όπως ανέφερε το ίδιο Μέσο, η ομάδα από τα ΗΑΕ είχε την πρόθεση να δώσει και συν τρία εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας τη ρήτρα του προπονητή.
Ωστόσο, ο Λουτσέσκου απέρριψε την πρόταση του αραβικού συλλόγου, εκφράζοντας την πρόθεση να παραμείνει στον πάγκο του Δικεφάλου.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις