Καρσέδο: «Περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης»

Καρσέδο: «Περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την σημερινή νίκη, μας δίνει την ευκαιρία ν' ανοίξουμε την διαφορά από άλλες ομάδες που μας ακολουθούν. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ μετά χάσαμε το πέναλτι. Μετά σκοράραμε 2ο γκολ και πήραμε τη νίκη.

Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και παράλληλα να μπούμε σε ρυθμούς Ευρώπης για το ματς της Πέμπτης. Θα τα δώσουμε όλα.

Έχουμε μπροστά μας έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε όλοι τι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, ο Γκολντάρ και ο Τάνκοβιτς θα είναι μαζί μας και περιμένουμε να δούμε περισσότερο την κατάσταση του Κίνα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Τουλάχιστον €1.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 02/06/2026 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3073ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.