Πλήρη ρήξη τένοντα ο Ουναΐ: Χειρουργείται και επανέρχεται στα playoffs
Ο Αζεντίν Ουναΐ έχει υποστεί πλήρη ρήξη τένοντα στον δεξιό δικέφαλο και θα χειρουργηθεί, με την επιστροφή του να αναμένεται στα playoffs.




Αναλυτικά:
Ενημερώνουμε πως ο 18χρονος (31/03/2006), Ανδρέας Νικολάου, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 1.5 συν 1 χρόνο.
Ο Νικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ήρθε στην Ακαδημία μας σε ηλικία 12 χρόνων και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Στη φετινή σεζόν με την Κ19 μετράει 15 συμμετοχές (13 ως βασικός και 2 ως αλλαγή) και σκόραρε μία φορά. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Σπάρτακο Κιτίου.
Είναι μέλος της εθνικής Νέων της Κύπρου.
Συγχαίρουμε τον Ανδρέα Νικολάου για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει την καριέρα που ονειρεύεται!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις