Κύπελλο Coca-Cola: Αμφίρροπες αναμετρήσεις το ερχόμενο τριήμερο

Κύπελλο Coca-Cola: Αμφίρροπες αναμετρήσεις το ερχόμενο τριήμερο

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola που θα γίνουν στις 28,29 και 30 Ιανουαρίου. 

Οκτώ ομάδες διεκδικούν μέσα από μονούς αγώνες την πρόκριση τους στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Ο πρώτος χρονικά προημιτελικός θα γίνει την Τρίτη στις 19:00 με την Ομόνοια να υποδέχεται την ΑΕΛ.

Θα ακολουθήσουν δύο αγώνες την Τετάρτη, ΕΝΠ - ΑΕΚ στις 18:30 και Ανόρθωση - Απόλλων στις 19:30 με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τον αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Πάφος F.C. στις 19:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου
19:00 Ομόνοια Λευκωσίας - ΑΕΛ Λεμεσού (Cytavision)

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου
18:30 Ε.Ν.Παραλιμνίου - ΑΕΚ Λάρνακας (Cytavision)
19:30 Ανόρθωση Αμμοχώστου - Απόλλων Λεμεσού (Cablenet)

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου
19:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - Πάφος F.C. (Cablenet)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Ο Ακίλε Πολονάρα μάχεται θαρραλέα με τον καρκίνο και λίγο πριν εκδοθεί το βιβλίο του, όπου προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με τον πολυτάραχο και γεμάτο αγωνία βίο του, παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη.