Με σφραγίδα Κακουλλή το τελευταίο διπλό στο Παραλίμνι

Με σφραγίδα Κακουλλή το τελευταίο διπλό στο Παραλίμνι

Η Ομόνοια θα ψάξει το διπλό στο Τάσος Μάρκου μετά από δύο χρόνια και ενδεχομένως να έχει μπροστάρη ξανά τον Κακουλλή

Ήταν 2 Ιανουαρίου 2023 όταν η Ομόνοια περνούσε νικηφόρα για τελευταία φορά από την Ένωση εκτός έδρας,  με σκορ 0-3 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Κύπριος επιθετικός σκόραρε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του, βάζοντας γερές βάσεις για να έρθει υο πολύτιμο τρίποντο. 

Απόψε ο Κακουλλής θα είναι κανονικά στην αποστολή της Ομόνοιας μιας και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος και στόχος του είναι να φανεί ξανά κομβικός σε ένα παιχνίδι όπου το τριφύλλι επιβάλλεται να κερδίσει. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πόση μαγεία σ’ ένα γκολ; Στο τοπικό Κορινθίας μπήκε τέρμα που θα ζήλευαν και στην Premier League (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόση μαγεία σ’ ένα γκολ; Στο τοπικό Κορινθίας μπήκε τέρμα που θα ζήλευαν και στην Premier League (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λιγοστοί παρόντες στον αγώνα Τοπικού στην Κορινθία είχαν την τύχη να δουν από κοντά ένα γκολ που αν είχε μπει σε μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, θα μιλούσαν μήνες γι’ αυτό.

BEST OF THEMASPORTS