Παπαδόπουλος: "Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σαβό"

Παπαδόπουλος: "Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σαβό"

Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος

Αναλυτικά:

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Εθνικού: «Δεν υπολογίζεται ο Γκόλντσον ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Μαγιαμπέλα πάει καλά η αποθεραπεία του, έχω την εντύπωση ότι θα προφυλαχθεί. Ο Καζού προπονήθηκε κανονικά και συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να βρεθεί στην αποστολή».

Για το θέμα των οφειλών: «Εάν θέλουμε το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όλες οι ενέργειες θα πρέπει να γίνονται όχι στα φώτα της δημοσιότητας. Οφείλουμε να βρούμε λύσεις και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».

Για την μεταγραφή του Εφαγκέ: «Είναι η πρώτη μας μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ένας νεαρός παίκτης καταλόγου Β. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Λευκορωσία πέτυχε 17 γκολ σε 27 αγώνες και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Θεωρούμε είναι καλός ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε να δείξει τα ίδια στοιχεία και στην ομάδα μας. Δεν θα αγωνιστεί με τον Εθνικό. Το πρωτάθλημα Λευκορωσία τέλειωσε στις 30 Νοεμβρίου και δεν είναι σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας».

Για τα σενάρια από Ρωσία για ενδιαφέρον για τον Σάβο: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αλλά πρόθεση μα είναι να μην φύγουν παίκτες από την ομάδα. Αξιολογούμε τον παίκτη πολύ ψηλότερα από τα ποσά που γράφτηκαν. Για να παραχωρηθεί, θα πρέπει να ικανοποιηθούμε οικονομικά».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Ο Ακίλε Πολονάρα μάχεται θαρραλέα με τον καρκίνο και λίγο πριν εκδοθεί το βιβλίο του, όπου προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με τον πολυτάραχο και γεμάτο αγωνία βίο του, παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη.