Δεν τους έκανε το χατίρι με Ζάζα

Δεν τους έκανε το χατίρι με Ζάζα

Ο κόσμος της Πάφου, προέτρεπε συνεχώς τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο, να βάλει αλλαγή τον βιρτουόζο Ζάζα, στη διάρκεια της ημίωρης παράτασης του ντέρμπι κυπέλλου με τον Άρη.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός προπονητής των κυπελλούχων, δεν τους έκανε το χατίρι…

Επειδή το εισιτήριο της πρόκρισης έμεινε στην Πάφο, δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω συζήτηση στα «στέκια» των οπαδών, για το συγκεκριμένο γεγονός.  

Το σημαντικό είναι ότι οι «γαλάζιοι» συνεχίζουν στον θεσμό. Πολύ ψηλό εμπόδιο, πιθανότατα θα βρουν στην επόμενη φάση. Θα μάθουν απόψε τον αντίπαλο τους, μετά το πέρας της συνάντησης του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια 29ης Μαίου στο ΓΣΠ.

Όποια ομάδα βρεθεί στον δρόμο τους, θα την αντιμετωπίσουν εκτός έδρας (σε μονό παιχνίδι).

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!