Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Έντουαρντς, σύμφωνα με την A Bola

 Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Έντουαρντς, σύμφωνα με την A Bola

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τοποθετούν για ακόμη ένα παράθυρο ξένα δημοσιεύματα τον Μάρκους Έντουαρντς, με την A Bola αυτή τη φορά να σημειώνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Άγγλο εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για τρεις με τέσσερις μεταγραφές, με το μεγαλύτερο βάρος στους "ερυθρόλευκους" να πέφτει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, εκεί που ανάλογα τις συνθήκες αναμένεται να φορέσουν έως και τρεις νέες παίκτες τη φανέλα των Πειραιωτών.

Μία από τις εγνωσμένες ανάγκες του Ολυμπιακού είναι η θέση στα εξτρέμ, με τον Μάρκους Έντουαρντς να είναι το νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, σύμφωνα με την "A Bola".

Οι Πορτογάλοι σε δημοσίευμά τους σημειώνουν ότι οι κάτοχοι του Conference League ενδιαφέρονται για τον 26χρονο εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν

Ο Άγγλος μετράει μόλις 10 εμφανίσεις από τον Αύγουστο, έχοντας απολογισμό τριών γκολ και συνολικά 346 αγωνιστικά λεπτά.

Το συμβόλαιο του Έντουαρντς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, ενώ έχει και ρήτρα αποδέσμευσης 60.000.000 ευρώ.

Με βάση το εν λόγω άρθρο, στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους η Σπόρτινγκ ζήτησε ένα ποσό ανάμεσα των 20 και των 30.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ τώρα θα μπορούσε να συναινέσει με έναν δανεισμό και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Προεδρική αποκάλυψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Προεδρική αποκάλυψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ για την παρουσίαση των κ.κ. Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιου Αγαθοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, αποκάλυψε μετά από σχετική ερώτηση, ότι ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.