Ο Πάμπος θέλει, ο "Βασιλιάς" όμως;

Ο Πάμπος θέλει, ο "Βασιλιάς" όμως;

Χωρίς ομάδα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, μετά την διακοπή της συνεργασίας του με την Τελάβι της Γεωργίας.

Σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή (Super Sport) ρωτήθηκε αν τον ενδιαφέρει η προοπτική να δουλέψει ξανά στην εθνική ομάδα.

«Εγώ είμαι ανοιχτός για κάτι καλό. Αν στην ΚΟΠ πιστεύουν ότι είμαι ο καταλληλότερος. Οι αρμόδιοι είναι εκείνοι που ξέρουν καλύτερα. Εγώ νιώθω πως έχω αφήσει κάτι στη μέση. Ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είναι κάτι κρυφό. Αν δεν με ενδιέφερε θα το έλεγα. Η Εθνική εμένα με γεμίζει. Θα ήθελαν να πετύχουμε και να φέρουμε τον κόσμο πίσω στα γήπεδα».

Θα ήταν έκπληξη να έλεγε ο Πάμπος Χριστοδούλου, ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση του Ομοσπονδιακού.

Όμως ο άνθρωπος που κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο του νησιού, δεν φαίνεται να έχει στο μπλοκάκι του τον «Παμπουρίνιο» (έτσι τον αποκαλούσαν οι ΑΕΛίστες το 2012, όταν τους έβγαλε στους δρόμους).

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν δυο πρώην προπονητές της ΑΕΚ, τους Ιμανόλ Ιδιακέθ και Χοσέ Λουίς Όλτρα να είναι στο κάδρο.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε για την κριτική που δέχθηκε για το τουρνουά πόκερ: “Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;”

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε για την κριτική που δέχθηκε για το τουρνουά πόκερ: “Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;”

Ο Νεϊμάρ απάντησε δημόσια στην κριτική που δέχθηκε επειδή συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ κατά τη διάρκεια της άδειας που είχε πάρει από τη Σάντος για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.