Τότεναμ: Ίωση χτύπησε τα σπιρούνια πριν από το ματς με την Νιούκαστλ

Τότεναμ: Ίωση χτύπησε τα σπιρούνια πριν από το ματς με την Νιούκαστλ

Ίωση έχει χτυπήσει την Τότεναμ πριν από την αναμέτρηση με την Νιούκαστλ (4/1, 14:30), με τα σπιρούνια να έχουν ήδη αρκετές απουσίες, εξαιτίας τραυματισμών

Η Τότεναμ βρίσκεται σε κρίση. Τα σπιρούνια κοντράρονται στο Λονδίνο με τη Νιούκαστλ (4/1, 14:30) για την 20η αγωνιστική της Premier League και ψάχνουν διακαώς το τρίποντο, εφόσον έχουν πέσει στην 11η θέση με 24 βαθμούς.

Ωστόσο, η δουλειά του Άγγελου Ποστέκογλου γίνεται αρκετά δύσκολη από την στιγμή που υπάρχει πλήθος τραυματιών. Ρισάρλισον, Μουρ, Ντέιβις, φαν ντε Φεν, Ρομέρο, Ουντόγκι και ο τιμωρημένος Μπεντανκούρ είναι απόντες.

Μέσα σε όλα αυτά, ίωση έχει χτυπήσει το "στρατόπεδο" της Τότεναμ. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ποστέκογλου επιβεβαίωσε πως υπάρχουν κρούσματα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ταλαιπωρούνται.

Πάντως, ο κόουτς των σπιρουνιών είναι αισιόδοξος: "Έχουμε χτυπηθεί από την ίωση. Έτσι, έχουμε χάσει κάποιους παίκτες από την προπόνηση. Όμως, θα είμαστε καλά

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Νίκη-χρυσάφι ανήμερα της Boxing Day πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με γκολάρα του Ντόργκου λύγισε 1-0 τη Νιούκαστλ και (έστω και με ματς παραπάνω) βρέθηκε στα ψηλά πατώματα της Premier League.