Καθησυχαστικός ο Σπιλέφσκι για τον τραυματισμό του Μποάκι, αλλά με... ερωτηματικό

Καθησυχαστικός ο Σπιλέφσκι για τον τραυματισμό του Μποάκι, αλλά με... ερωτηματικό

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αποψινού αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μποάκι που σκόραρε το πρώτο γκολ και μετά από λίγο έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Λευκορώσος τεχνικός ήταν καθησυχαστικός στην τοποθέτηση του.

Συγκεκριμένα είπε: «Γύρισε ο αστράγαλος του. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Θα κάτσει έξω 1-2 μέρες. Το ερώτημα είναι αν υπάρξει πρήξιμο στο πόδι και αυτό θα δείξει αν θα είναι διαθέσιμος με τον Απόλλωνα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Θα θέλατε κάτι από το γραφείο του Γκουαρδιόλα; – Η Σίτι έχει τη λύση

Θα θέλατε κάτι από το γραφείο του Γκουαρδιόλα; – Η Σίτι έχει τη λύση

Αν πάντα θέλατε ένα κομμάτι από την «αυτοκρατορία» του Πεπ Γκουαρδιόλα, τώρα ίσως είναι η ευκαιρία σας. Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το γραφείο του Καταλανού τεχνικού και βγάζει στο σφυρί αντικείμενα από τη θητεία του στο «Etihad».