Χάμπος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Αυτός που θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη» - Τι είπε για Σωφρόνη

Χάμπος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Αυτός που θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη» - Τι είπε για Σωφρόνη

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του Λεμεσιανού ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο αρχηγός και σκόρερ του νικητήριου γκολ του Απόλλωνα, Χάμπος Κυριάκου.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Όπως πήγαινε το παιχνίδι, αυτός που θα έβαζε το πρώτο γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Ευτυχώς το έβαλα εγώ. Αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Αυτός που θα έκανε το λάθος θα το πλήρωνε. Έχουμε τους τραυματισμούς, ήθελα πολύ να βοηθήσω, αλλά ήμουν εκτός το περασμένο διάστημα. Θα κάνω εξετάσεις μετά το σημερινό παιχνίδι, αφού ένιωσα ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο Σωφρόνης έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και ηρεμία στον κόσμο. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιαννακόπουλος για διαιτησία: «Κρίμα μια ελληνική ομάδα να είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και να έχουμε τέτοιο επίπεδο»!

Γιαννακόπουλος για διαιτησία: «Κρίμα μια ελληνική ομάδα να είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και να έχουμε τέτοιο επίπεδο»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε μέσω Instagram για τις βολές στο Game 1, αφήνοντας αιχμές για το επίπεδο της διαιτησίας και τονίζοντας πως «είναι κρίμα για μια πρωταθλήτρια Ευρώπης».

BEST OF THEMASPORTS