Χάμπος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Αυτός που θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη» - Τι είπε για Σωφρόνη

Χάμπος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Αυτός που θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη» - Τι είπε για Σωφρόνη

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του Λεμεσιανού ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο αρχηγός και σκόρερ του νικητήριου γκολ του Απόλλωνα, Χάμπος Κυριάκου.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Όπως πήγαινε το παιχνίδι, αυτός που θα έβαζε το πρώτο γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Ευτυχώς το έβαλα εγώ. Αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Αυτός που θα έκανε το λάθος θα το πλήρωνε. Έχουμε τους τραυματισμούς, ήθελα πολύ να βοηθήσω, αλλά ήμουν εκτός το περασμένο διάστημα. Θα κάνω εξετάσεις μετά το σημερινό παιχνίδι, αφού ένιωσα ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο Σωφρόνης έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και ηρεμία στον κόσμο. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.