«Σήμερα με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάμε ένα θρύλο...»

«Σήμερα με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάμε ένα θρύλο...»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

«Σήμερα με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάμε ένα θρύλο...
Ήταν καλοκαίρι του 1989 όταν τότε δυο άγνωστοι Σέρβοι έρχονταν για ένα καλύτερο μέλλον στην Κύπρο. Δύο Σέρβοι όμως που έμελλε να αγαπηθούν όσο λίγοι και να γράψουν την δική τους Ιστορία στο ΑΠΟΕΛ!!
Τόζα Σάμπουριτς, ηγέτης στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με πολύ τρέξιμο και ωραία πάσα. Από την πρώτη κιόλας χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα μπαίνοντας στη καρδιά του κάθε Αποελίστα..
Η προσφορά του Τόζα δεν ήταν μόνο ως ποδοσφαιριστή! Υπηρέτησε για χρόνια τον ΑΠΟΕΛ από διάφορα πόστα, κερδίζοντας τίτλους και πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες.
Καλό ταξίδι, Τόζα μας!! Έχεις κερδίσει μια θέση στην αιωνιότητα των Θρύλων που φόρεσαν και τίμησαν με τον ιδρώτα τους το γαλάζιο και το κίτρινο..».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Μια τριπλέτα που «φτιάχτηκε» για πολλά γκολ, αλλά είναι έτοιμη να μείνει στην ιστορία. Ένας Άγγλος «μαέστρος» και μια… συγχορδία από σκόρερ, με την Μπάγερν έτοιμη για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ!