Μαρέσκα: «Μου προκαλεί γέλιο όταν ακούω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι τελειωμένος…»

Μαρέσκα: «Μου προκαλεί γέλιο όταν ακούω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι τελειωμένος…»

Τι κι αν οι ομάδες τους είναι ανταγωνίστριες, ο Έντσο Μαρέσκα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Λίγους μήνες αφότου ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε καλέσει τους φίλους της Τσέλσι να του δώσουν χρόνου και θ’ ανταμειφθούν, ο Ιταλός ανταπέδωσε τη στήριξη.

Με αφορμή λοιπόν τη σφοδρή κριτική που δέχεται για την κατρακύλα των «πολιτών», ο τεχνικός των Λονδρέζων δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μου προκαλεί γέλιο όταν ακούω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι τελειωμένος. Μίλησα μαζί του χθες. Είναι απόλυτα ήρεμος και ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Αν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και ξέρεις την κατάσταση που επικρατεί εκεί με τους τραυματισμούς που έχουν, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό.

Όταν βλέπεις κάποιον να είναι τόσο επιτυχημένος τη μία σεζόν μετά την άλλη, τη στιγμή που αρχίζει να πέφτει, ο κόσμος λατρεύει να λέει ”α, κοίτα, δεν είναι αρκετά ικανός πια”. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι η πραγματικότητα».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησής της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε μια γκολάρα του Οσούλα στο 90'!