ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ: «Ελπίζω να φέρουμε παίκτες που θα παλεύουν και θα έχουν μεγαλύτερη δίψα για να κερδίζουν»

ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ: «Ελπίζω να φέρουμε παίκτες που θα παλεύουν και θα έχουν μεγαλύτερη δίψα για να κερδίζουν»

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά την ήττα από την Ομόνοια.

Aναλυτικά:

«Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας εδώ στο ΓΣΠ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και βρήκαμε μερικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δυστυχώς όταν δεν σκοράρεις και η Ομόνοια σκοράρει, τότε γίνεται δύσκολο να επανέλθεις. Είμαι ικανοποιημένος από τα όσα είδα στο πρώτο ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο ήταν όλα καταστροφικά. Δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ τόσο σήμερα όσο και με την Πάφο. Δεν καταφέραμε να διώξουμε τη μπάλα και δεχθήκαμε γκολ. Μετά το 2-0 η ομάδα απογοητεύτηκε και έχασε την μαχητικότητα της. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Θέλω να βλέπω παίκτες να παλεύουν συνεχώς. Ελπίζω να φέρουμε παίκτες που θα παλεύουν συνεχώς και θα έχουν μεγαλύτερη δίψα για να κερδίζουν».

Για το αν έχει αποφασίσει που θα ενισχυθεί η ομάδα: «Σε κάποιες θέσεις που δεν υπάρχει δεύτερος παίκτης. Αλλά γενικά χρειαζόμαστε ταχύτητα, ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά. Σε όλες τις γραμμές χρειαζόμαστε παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα και δίψα. Αυτό είναι που ζήτησα από τους υπεύθυνους προγραμματισμού».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018