Πήρε Φροξυλιά ο ΑΠΟΠ

Πήρε Φροξυλιά ο ΑΠΟΠ

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς.

**ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ**
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος φέρνει μια μεγάλη προσθήκη στην ομάδα μας καθώς ο ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη Φροξυλία.
Ο Δημήτρης Φροξυλίας είναι ένας έμπειρος Κύπριος ποδοσφαιριστής, γνωστός για την ευχέρειά του στο δημιουργικό παιχνίδι και την ικανότητά του να σκοράρει και να οργανώνει επιθέσεις. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε νεαρή ηλικία, όταν υπέγραψε στην ΑΕΚ Αθηνών, κάνοντας εντυπωσιακό ντεμπούτο ως ο νεότερος παίκτης του συλλόγου σε ευρωπαϊκό αγώνα.
Στην πορεία του έχει αγωνιστεί σε σημαντικές κυπριακές ομάδες, όπως ο Απόλλων Λεμεσού, ο Εθνικός Άχνας, η ΑΕΚ Λάρνακας και η Ένωση Παραλιμνίου, ενώ δοκίμασε την τύχη του και στο εξωτερικό, σε Σκωτία και Αγγλία. Μετέπειτα, συνέχισε σε ομάδες όπως η Παναχαϊκή, ο Ονήσιλλος Σωτήρας και η Ομόνοια 29ης Μαΐου, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά του σε κάθε σταθμό.
Σε εθνικό επίπεδο, ο Φροξυλίας έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου U21 και, το 2018, είχε την τιμή να αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία, μεγάλη αγωνιστική συνέπεια και πάθος για το άθλημα, που αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο μέλος της ομάδας του ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς.
Του ευχόμαστε υγεία και την επίτευξη όλων των στόχων που έχουμε θέση σαν ομάδα!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΦΙΛΕ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS