Ο Βρυωνίδης απάλλαξε από έναν «πονοκέφαλο» την αστυνομία…

Ο Βρυωνίδης απάλλαξε από έναν «πονοκέφαλο» την αστυνομία…

Κανονικά με τον κόσμο τους στις τρεις κερκίδες, θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση ο Απόλλωνας το Σάββατο στο γήπεδο «Άλφαμέγα».

Μετά την ψεσινή «καμπάνα» του Βρυωνίδη, θα εκτίσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, στο ματς τον Άρη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Επίσης, δεν θα έχουν δικαίωμα οι κυανόλευκοι να έχουν κόσμο στο πλευρό τους, στο αιώνιο ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Με την ψεσινή του απόφαση, ο Βρυωνίδης, απάλλαξε από «πονοκέφαλο» την ηγεσία της Αστυνομίας, για τα μέτρα που θα λάμβανε στο ντέρμπι με το καλημέρα του 2025. Θα σχεδιάσουν την αστυνόμευση της αναμέτρησης, ξέροντας ότι θα πάνε στο γήπεδο, μόνο οπαδοί των κίτρινων της Λεμεσού.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!