Βινίσιους: «Προσπάθησαν να με μειώσουν, αλλά είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πάλεψα σκληρά για αυτό»

Βινίσιους: «Προσπάθησαν να με μειώσουν, αλλά είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πάλεψα σκληρά για αυτό»

Ο Βινίσιους αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από τη FIFA και μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω μιας ανάρτησής του στα social media.

Λίγο καιρό αφότου κατετάγη δεύτερος πίσω από τον Ρόδρι, στην ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα, ο Βινίσιους αναδείχθηκε τελικά ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, στα ετήσια βραβεία που δίνει η FIFA!

Μετά από τη σημαντική για εκείνον διάκριση, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω μιας ανάρτησης στα social media, τονίζοντας ότι πλέον μπορεί να πει ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου, παρότι κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να τον μειώσουν.

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού:

«Ήρθα, είδα, κατέκτησα. Σήμερα γράφω σε αυτό το αγόρι που είδε τόσα πολλά είδωλα να σηκώνουν αυτό το τρόπαιο... ο καιρός για σένα ήρθε. Ή αλλιώς, ήρθε ο καιρός για μένα.

Ο καιρός να πω... ναι, είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πάλεψα σκληρά για αυτό. Προσπάθησαν και ακόμη προσπαθούν να με ακυρώσουν και να με μειώσουν. Αλλά δεν είναι προετοιμασμένοι.

Ουδείς μπορεί να μου πει για ποιον να παλεύω, για το πώς θα συμπεριφέρομαι. Όταν ήμουν στο Σάο Γκονσάλο, το σύστημα δεν ενδιαφερόταν για μένα. Με είχε σχεδόν καταπιεί.

Κέρδισα για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου. Με αρκετή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαδρομής: από την Φλαμένγκο, την Ρεάλ, την εθνική Βραζιλίας, τους εκατοντάδες συμπαίκτες μου μέσα στο πέρασμα των χρόνων...

Τους ανθρώπους που με συνοδεύουν καθημερινά στην ρουτίνα μου... εκείνους που με θαυμάζουν. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»
.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vinicius Jr. ⚡️🇧🇷 (@vinijr)

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.