Κίσσας: "Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που έφερε σε κίνδυνο και τους 22 παίκτες"

Κίσσας: "Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που έφερε σε κίνδυνο και τους 22 παίκτες"

Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Τάσος Κίσσας

Συγκεκριμένα είπε:

«Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο γήπεδο. Θα μπορούσε να φέρει σοβαρότατους τραυματισμούς. Μετά το τέλος του αγώνα, τα παιδιά του ΑΣΙΛ μου είπαν ότι δεν τιμάει κανένα αυτή η κατάσταση. Καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί, όσον αφορά την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Στην Β κατηγορία υπάρχουν παιδιά που μετά βίας βγάζουν το προς το ζην. Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που έφερε σε κίνδυνο και τους 22 παίκτες που ήταν στο γήπεδο. Ήταν δυσάρεστη έκπληξη για εμάς όταν πήγαμε στο γήπεδο και είδαμε τον αγωνιστικό χώρο».

Για τη νίκη: «Ήταν σημαντική νίκη. Κερδίσαμε μετά από ένα μήνα και μειώσαμε τη διαφορά από την τρίτη θέση. Αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.