Αρτυματάς: «Αν χαλαρώσεις και αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, τότε θα σκοράρει και θα μπει στο παιχνίδι»

Αρτυματάς: «Αν χαλαρώσεις και αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, τότε θα σκοράρει και θα μπει στο παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Κωστάκης Αρτυματάς.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αλλά αν χαλαρώσεις και αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, τότε θα σκοράρει και θα μπει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι θετικό. Στο τέλος ήρθε το τέταρτο γκολ και η πρόκριση. Πρέπει να προσαρμόζονται οι παίκτες στον νέο προπονητή, θα χρειαστεί χρόνο, αλλά εμείς προσπαθούμε να κερδίζουμε για να μην μείνουμε πίσω. Πρέπει να κάνουμε όσα ζητά ο προπονητής».

Για το συμβόλαιο του: «Το κάθε πράγμα στην ώρα του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΣΕΜΕΔΟ: Επίθεση λατρείας από Ομονοιάτες - Απάντησε με στόρι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΕΜΕΔΟ: Επίθεση λατρείας από Ομονοιάτες - Απάντησε με στόρι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι επιθετικός, Γουίλι Σεμέδο, αποχαιρέτησε χθες την Ομόνοια και έλαβε πολλά μηνύματα από τον κόσμο των «πρασίνων», με αποτέλεσμα να ανεβάσει στόρι στα social media, για να τους ευχαριστήσει για την αγάπη και την στήριξη τους.