ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ: «Όταν δώσεις στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί, θα το προσπαθήσει»

ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ: «Όταν δώσεις στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί, θα το προσπαθήσει»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί περάσαμε στον επόμενο γύρο μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος πίστεψε περισσότερο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Όμως μετά από αυτό, η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και δικαιούμασταν την πρόκριση. Όταν δώσεις στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί, θα το προσπαθήσει. Μετά από 2-3 αλλαγές που έγιναν, η ομάδα έπαιξε πιο ψηλά και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μουντιάλ 2026: Το Last Dance των Legends, Μέσι και Ρονάλντο στην τελευταία τους παράσταση

Μουντιάλ 2026: Το Last Dance των Legends, Μέσι και Ρονάλντο στην τελευταία τους παράσταση

O Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζονται για το δικό τους Last Dance. Δύο ζωντανοί θρύλοι θα πουν το “αντίο” τους στα Παγκόσμια Κύπελλα στο Μουντιάλ του 2026.