Έπαιξε για τον πάγκο της Ομόνοιας, κλείνει σε άλλη ομάδα

Έπαιξε για τον πάγκο της Ομόνοιας, κλείνει σε άλλη ομάδα

Σε αλλαγή προπονητή αποφάσισε να προχωρήσει ο Άρης, με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ να είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον διάδοχο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας!

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ που έπαιξε στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας για να αναλάβει τον παγκο της,  φαίνεται ότι θα πάει στον Άρη Θεσσαλονίκης. 

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη, καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του, παρόλο που η ομάδα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε 2-1 και έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 3 αγώνων.

Η απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ειλημμένη και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Έλληνα τεχνικού με τους «κίτρινους».

Επικρατέστερος για διάδοχος του Μάντζιου στον Άρη είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος αποχώρησε από τον Άγιαξ στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Ολλανδός, είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αίαντα στις 30 Οκτωβρίου του 2023, μέχρι και τον Ιούνιο του 2024, ενώ ακολούθησε η μετατόπισή τού στη θέση του τεχνικού συμβούλου της ομάδας

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πάντα ζητά περισσότερα, με βοήθησε πολύ»: Πώς είχε περιγράψει ο Φερνάντο Τόρες, όσα «κέρδισε» από τον Ράφα Μπενίτεθ;

«Πάντα ζητά περισσότερα, με βοήθησε πολύ»: Πώς είχε περιγράψει ο Φερνάντο Τόρες, όσα «κέρδισε» από τον Ράφα Μπενίτεθ;

Ο Φερνάντο Τόρες «μεγαλούργησε» υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ και γι’ αυτό στο παρελθόν, δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί πως «χρωστά» πολλά στον Ισπανό τεχνικό.