Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το Απόλλων-Εθνικός - Χειροπέδες σε δύο

Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το Απόλλων-Εθνικός - Χειροπέδες σε δύο

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και Εθνικού Άχνας.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα, απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας, προχώρησαν σε αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα, κάτι που οδήγησε σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα. Στο σημείο χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να εκτονωθεί η ένταση, με τη χρήση δακρυγόνων.

Μάλιστα, ορισμένοι οπαδοί επιχείρησαν να περάσουν και να εισέλθουν στα επίσημα θεωρεία. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κάλεσμα στον κόσμο της Κυπελλούχου ΑΕΛ για τον 2ο ημιτελικό με τον Κεραυνό

Κάλεσμα στον κόσμο της Κυπελλούχου ΑΕΛ για τον 2ο ημιτελικό με τον Κεραυνό

Κάλεσμα στον κόσμο της για τον 2ο ημιτελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κεραυνό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (22/04, 20:00) στο κλειστό «Νίκος Σολομωνίδης» απευθύνει η Κυπελλούχος ΑΕΛ, η οποία προηγείται στις νίκες με 1-0.