Το πάθημα να γίνει μάθημα (Πιθανή εντεκάδα)

Το πάθημα να γίνει μάθημα (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Απόλλωνας λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό, θα επιδιώξει να τον πετάξει εκτός Κυπέλλου

Ο αγώνας Πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό δεν πήγε καθόλου καλά για τον Απόλλωνα,  καθώς η ισοπαλία 2-2 τον έφερε ακόμα πιο πίσω από τις υπόλοιπες ομάδες αυξάνοντας την ίδια ώρα και την μουρμούρα από τον κόσμο.

Σήμερα οι γαλάζιοι έχουν μόνο αγώνα Κυπέλλου για την φάση των 16 και αντίπαλος είναι ο Εθνικός,  με τον αγώνα να γίνεται και πάλι στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.  Για τον Απόλλωνα το ματς σήμερα είναι κομβικό καθώς μαζί με την αντίδραση πρέπει να έρθει και η πρόκριση σε έναν θεσμό που και πάλι θα κυνηγήσει για να πάρει ένα τίτλο. 

Στα αγωνιστικά νέα για τον κύριο Γκούλα που ίσως σήμερα να παίζει την θέση του στον πάγκο, εκτός θα είναι ο Μπουαγκάρ που έχει κάκωση στο γόνατο ενώ για ακόμα ένα ματς εκτός θα είναι ο Λαμ. Επιστρέφει ο Ντορεγκαράι. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι: Δημητρίου, Σάντος, Μαλεκκίδης, Βούρος, Σελεστίν ή Ντε Μάρκο, Σέσσι Ντε Αλμέιδα, Σπόλιαριτς, Βέϊσμπέκ, Μπολί, Ζμέρχαλ η Σανγκάλ, Μάρκες.  

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS