ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν πήραμε ούτε ισοπαλία, ενώ αξίζαμε τη νίκη»

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν πήραμε ούτε ισοπαλία, ενώ αξίζαμε τη νίκη»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 12η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αναλυτικά:

«Κατά την άποψη μας κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν πήραμε ούτε ισοπαλία, ενώ αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Σε μια φάση αντεπίθεση κέρδισαν πέναλτι, σκόραραν και κέρδισαν.
Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και ευχαριστημένος για την παρουσία του κόσμου. Ήταν η πρώτη μας ήττα και πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα».

Για το πως θα επηρεάσει η ήττα, αν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία και τι ισχύει με τον Ζάζα: «Για τον Ζαζα δεν ήταν θέμα τραυματισμού, ήταν απόφαση τακτικής, καθώς έμεινε από ενέργεια. Αυτό που είδα στο πέναλτι, ήταν ότι ο παίκτης μου βρήκε την μπάλα, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω. Δεν θέλαμε να γνωρίσουμε την ήττα, αλλά θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα να πάρουμε τη νίκη και να μην μας επηρεάσει το αποψινό. Παραμένουμε στην κορυφή».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ: Το... παστέλωσε ο Βέισμπεκ, σε ματς με 3 κόκκινες!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ: Το... παστέλωσε ο Βέισμπεκ, σε ματς με 3 κόκκινες!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται την Πάφο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τι έγινε στον α' γύρο.