Αυτή είναι η Premier League: Εφτά διαφορετικοί σκόρερ στο... πρώτο ημίχρονο στο Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ!

Αυτή είναι η Premier League: Εφτά διαφορετικοί σκόρερ στο... πρώτο ημίχρονο στο Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ!

Σαν να έχουν βάλει στόχο να σκοράρουν όλοι όσοι αγωνίζονται, στο Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ κατεγράφησαν εφτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές με γκολ από το πρώτο ημίχρονο!

Σε παιχνίδι που δείχνει να παίζουν… άντρες απέναντι σε παιδιά, εφτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν βρει δίχτυα από το πρώτο μέρος στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Στο καλύτερο πρώτο μέρος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, οι «κανονιέρηδες» βρήκαν δίχτυα με τους Γκάμπριελ, Τροσάρ, Έντεγκααρντ, Χάβερτς και Σάκα, ενώ, για τα «σφυριά» σκόραραν οι Γουάν – Μπισάκα και Έμερσον.

Μάλιστα, ο κόσμος των γηπεδούχων άρχισε ν’ αποχωρεί από τις εξέδρες από το 34ο λεπτό βλέποντας το 3-0 εκείνου του χρονικού σημείου για την ομάδα του Αρτέτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μόλις το 4ο ματς της Premier League με 7 γκολ στο πρώτο 45λεπτο, μετά τα:

Μπλάκμπερν – Λιντς (Σεπτέμβρης 1997)
Μπράντφορντ – Ντέρμπι (Απρίλης 2000)
Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Δεκέμβρης 2012)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Β' Κατηγορία: Αλλαγή έδρας στον αγώνα Ακρίτας-ΑΣΙΛ

Β' Κατηγορία: Αλλαγή έδρας στον αγώνα Ακρίτας-ΑΣΙΛ

Η ΚΟΠ ενημερώνει πως ο αγώνας για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας μεταξύ του Ακρίτα Χλώρακας και του ΑΣΙΛ Λύσης θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό στάδιο Χλώρακας και όχι στο “Στέλιος Κυριακίδης” που είχε αρχικά οριστεί.