«Βόμβα» από Φαμπρίτσιο Ρομάνο για Ζιντάν!
Στους πάγκους επιστρέφει ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς συμφώνησε να διαδεχτεί τον Ντιντιέ Ντεσάμπ στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας.




Η Ρεν του Σαμπάολι έδειξε πως δεν έψαχνε απλά ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αισθανθεί καλύτερα στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Βρήκε ευκαιρία και έφτασε στο ξέσπασμα με το τελικό 5-0, καταγράφοντας και τη μεγαλύτερη νίκη στη φετινή σεζόν, έπειτα από εκείνες που είχαν ολοκληρωθεί με σκορ 3-0 κόντρα σε Λυών και Μονπελιέ.
Το… πάρτι άργησε ν’ αρχίσει, αφού χρειάστηκε ένα πέναλτι του Καλιμουεντό στο 39’ για να… λυθούν τα πόδια των νικητών και να φτάσουν να διαλύσουν τη Σεντ – Ετιέν.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 2-0 με τον Μπλας να διπλασιάζει τέρματα της Ρεν στις καθυστερήσεις, ενώ, στο δεύτερο μέρος ο Καλιμουεντό έφτασε στο χατ-τρικ με τέρματα στο 61’ και το 67’ (πεν.), με τον Γκουίρι να συμμετέχει στο σκοράρισμα.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις