«Δείξαμε τις δυνατότητες μας – Να ζήσουμε κι άλλες ιστορικές στιγμές»

«Δείξαμε τις δυνατότητες μας – Να ζήσουμε κι άλλες ιστορικές στιγμές»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφου Χριστόφορος Ματθαίου μίλησε στον Supersport 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» για τη εμφάνιση της ομάδας του στην Ιταλία απέναντι στη Φιορεντίνα και για τη συνέχεια.

Για την ήττα από τη Φιορεντίνα: «Είμαστε περήφανοι για την παρουσία και απόδοση της ομάδας. Δείξαμε τις δυνατότητες μας, όμως είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, θεωρώ πως μπορούσαμε για την ισοπαλία. Εξαιρουμένης της απογοήτευσης, είμαστε σίγουροι πως οι παίκτες στους επόμενους αγώνες θα τα δώσουν όλα, να πάρουν βαθμούς και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για να ζήσουμε και άλλες ιστορικές στιγμές», είπε.

Και συνέχισε: «Σε τέτοιους αγώνες κάποιες λεπτομέρειες ή ποιότητα κάποιων παικτών αρκούν για να κρίνουν το αποτέλεσμα. Αν και δεν πήραμε βαθμό, η εμφάνιση μας διατηρεί τη ψυχολογία ψηλά ενόψει της συνέχειας. Είναι δύο αγώνες που τα ονόματα των ομάδων να μην έχουν το άκουσμα της Φιορεντίνα, όμως έχουν αποδείξει πως δίκαια βρίσκονται στη διοργάνωση»

Για τους οπαδούς: «Η παρουσία των 600 φίλων μας ήταν ισάξια της παρουσίας των παικτών. Τους ευχαριστούμε. Απόλαυσαν τον αγώνα και έφυγαν από την Ιταλία με το κεφάλι ψηλά».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια, να παραμείνουμε στην κορυφή και να διατηρήσουμε σίγουρα τη διαφορά από τη δεύτερη θέση».

Για τα αγωνιστικά: «Αύριο επιστρέφουν οι παίκτες στις προπονήσεις. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Σίλβα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS