ΣΑΤΣΙΑΣ: «Ο σεβασμός κερδίζεται με τον τρόπο του καθενός μέσα στο γήπεδο»

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Ο σεβασμός κερδίζεται με τον τρόπο του καθενός μέσα στο γήπεδο»

Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Μαρίνος Σατσιάς, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, αναφερόμενος στους στόχους και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την στήριξη γιατί θέλει μεγάλα κότσια να κάνεις μία τέτοια κίνηση γιατί ξέρω τι συμβαίνει στην Κύπρο. Έξω όρεξη να δουλέψω για να μπούμε στο σωστό δρόμο γιατί πρέπει να βρούμε ταυτότητα γιατί η ΑΕΛ την έχει χάσει. Με τον κόσμο πρέπει να είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή. Με πολλή δουλειά και αφοσίωση θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος να εμπιστευτεί τον Μαρίνο, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Ο σεβασμός κερδίζεται με τον τρόπο του καθενός μέσα στο γήπεδο. Θέλω περισσότερο πάθος, κάτι που με διακατέχει σαν άνθρωπος. Δένουμε με τις ομάδες μου και σιγά σιγά θα βγάλουμε αυτό που θέλω».

Για την εικόνα της ομάδας, πως την κρίνει: «Πρέπει να αλλάξουμε αυτοπεποίθηση. Δεν σηκώνει άλλες απώλειες η ομάδα. Δεν έχουμε χρόνο, θα περάσουμε δύσκολα στον αγώνα και είναι δύσκολος να περάσω μέσα σε λίγες μέρες αυτό που θέλει. Όμως θα μπούμε αποφασιστικά. Έχω δει τα ματς και είδα τα προβλήματα. Δεν σκοράρουμε εύκολα και δεχόμαστε εύκολα φάσεις. Δεν είπα ότι από τη μία στιγμή ότι θα εκλείψουν αυτά και θα κάνουμε 20 ευκαιρίες. Όμως πρέπει να σκοράρουμε και να νικάμε. Χωρίς τέρματα δεν νικάς, θέλουμε δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Χρειάζεται υπομονή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να παλέψουμε να μπούμε 6άδα. Με τις επιστροφές θέλω να ελπίζω ότι θα ενισχυθούμε και με τις προσθήκες που θα γίνουν. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Είναι και ο στόχος του κυπέλλου».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Για να λέμε τι έγινε στο παρελθόν, όταν ήμουν 25 πέρασαν άλλα τόσα. Κάναμε πολλά πράγματα, χειρονομίες δεν έκανα όμως. Με στιγματίζει το ότι ήμουν τόσα χρόνια στο ΑΠΟΕΛ. Αυτό που έσω να πω είναι ότι θα τους κερδίσω με τα λόγια τις πράξεις και τα αποτελέσματα μου».

Για το δικό του αγωνιστικό πλάνο και τι θα βελτιώσει: «Πρέπει να βελτιώσουμε πρώτα την άμυνα. Η επίθεση θέλει αρκετή δουλειά. Πρέπει να είμαστε συμπαγής και όχι ευάλωτοι. Το πλάνο είναι να ακολουθήσουμε το 4-4-2 του προηγούμενου προπονητή και εάν έχουμε αποτελέσματα θα συνεχίσουμε αλλιώς θα βρούμε άλλες λύσεις. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω τις επιλογές. Είχα και… χειρότερους παίκτες στο παρελθόν. Δεν πρέπει να δέχονται την ήττα. Πρέπει να μην κοιμούνται όταν χάνουν και να καταλάβουν ότι βρίσκονται στην ΑΕΛ. Κάποιοι μπορεί ακόμα να μην το κατάλαβαν. Θέλω να βελτιώσω τους παίκτες μου και πιστεύω θα ανταποκριθούν».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Εμπαπέ απειλεί ένα μεγάλο ρεκόρ του Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Εμπαπέ απειλεί ένα μεγάλο ρεκόρ του Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να σπάσει ένα τεράστιο ρεκόρ που κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS