Έφεραν... εξάρες ΑΕΛ και Ομόνοια

Έφεραν... εξάρες ΑΕΛ και Ομόνοια

Πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕΛ που παραμένει πρώτη στην βαθμολογία.

ΑΕΛ και Ομόνοια συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 6-6 στην Λεμεσό με τους γαλαζοκίτρινους να ανεβαίνουν στους 16 βαθμούς και στην Ομόνοια στους 13.

Οι φιλοξενούμνοι μέχρι το 18’ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της καθώς ήταν μπροστά με 4-6, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (3η αγωνιστική) νίκησε στη Λευκωσία η ΑΕΛ με 8-4.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου με την αναμέτρηση Αραράτ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Μελκονιάν και ώρα 20:00.

Τηλεοπτική μετάδοση 7ης αγωνιστικής

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου απευθείας από τη Cytavision θα μεταδοθεί ο αγώνας Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Τάσσος Παπαδόπουλος / Ελευθερία και ώρα 19:00.

Μετά την έβδομη αγωνιστική θα ακολουθήσει διακοπή και το Πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 23 Δεκεμβρίου με την τελευταία αγωνιστική του 2024.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αναστάτωση μετά το πρώτο κρούσμα αφθώδους πυρετού - Έκλεισαν μέχρι και δρόμοι στη Λάρνακα - Δείτε ποιοι

Αναστάτωση μετά το πρώτο κρούσμα αφθώδους πυρετού - Έκλεισαν μέχρι και δρόμοι στη Λάρνακα - Δείτε ποιοι

Στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων που λαμβάνονται από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, στην Κτηνοτροφική Περιοχή Λειβαδιών, στην επαρχία Λάρνακας, για αντιμετώπιση περιστατικού αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα, η Αστυνομία ανακοινώνει ότι υπάρχουν αποκοπές στους πιο κάτω δρόμους: