ΑΠΟΕΛίστικο στόρι από Σάββα Λιασή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Όπως ενημέρωσε ο ΑΠΟΕΛ νωρίτερα το πρώτο εισιτήριο διαρκέιας εκδόθηκε εις μνήμη του Ντίνου Ιορδάνου και το δεύτερο πήγε στον Σάββα Λιασή.




Μέσα και ο Εβάντρο που επιστρέφει, εκτός οι Γιόβετιτς, Ατζίλι και Μουσιαλόφσκι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (28/11) αγώνα απέναντι στη Λέγκια για την 4η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις