Παρελθόν και με τη βούλα ο Κόλμαν

Παρελθόν και με τη βούλα ο Κόλμαν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της ΑΕΛ, ενημερώνει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ουαλό προπονητή, Κρις Κόλμαν.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κρις Κόλμαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κόλμαν για την προσφορά του στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Το ήθος και ο χαρακτήρας του είναι στοιχεία που κέρδισαν τον σεβασμό όλων όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επόμενη φάση της καριέρας του, καθώς και υγεία και ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χάρης Νικολάου... αποθέωσε Χένινγκ Μπεργκ

Ο Χάρης Νικολάου... αποθέωσε Χένινγκ Μπεργκ

Ο αθλητικός διευθυντής ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας, Χάρης Νικολάου, μίλησε στο πλαίσιο του τουρνυά της βαρωσιώτικης ομάδας.