Η πρόκληση για τον Κυριάκου, η εγγραφή Μπέκερ και ο Νεοφυτίδης…

Η πρόκληση για τον Κυριάκου, η εγγραφή Μπέκερ και ο Νεοφυτίδης…

Τα τελευταία 60 λεπτά που ήταν εκτός γηπέδου ο Μπράγκα, «φύλαξε» την εστία της ΑΕΛ ο Παναγιώτης Κυριάκου. Δεν τα πήγε άσχημα ο 20χρονος κίπερ, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, όπως και τις… γνωστές «τρύπες» του αμυντικού μηχανισμού της ομάδας.

Αυτός θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ στο επόμενο ματς με την ΕΝΠ εκτός έδρας, έχει ενώπιον του μια νέα πρόκληση, όπου οι γαλαζοκίτρινοι «επιβάλλεται» να μην επιστρέψουν με άδεια χέρι από το Παραλίμνι.

Nα σημειώσουμε ότι ο Κυριάκου δεν έκανε ντεμπούτο προχθές στην επαγγελματική κατηγορία. Πέρσι είχε πάει δανεικός στην Δόξα Κατωκοπιάς, με την οποία κατέγραψε 532 λεπτά συμμετοχής (5 ματς βασικός και 1 αλλαγή). 

Αναπληρωματικός τερματοφύλακας, στο παιχνίδι με τους βυσσινί, θα είναι πιθανότατα ο 17χρονος Χριστάκης Νεοφυτίδης (είναι γιος του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ, ήταν κι αυτός γκολκίπερ στα νιάτα του), ο οποίος αγωνίζεται στην Κ-19.

Όσον αφορά τον Ισραηλινό Γιγκάλ Μπέκερ, που δεν δηλώθηκε το καλοκαίρι, επειδή ήταν συμπληρωμένες οι 7 θέσεις ξένων, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ότι έλαβαν απόφαση να τον εντάξουν στο ρόστερ τον Ιανουάριο. Αν και εφόσον κάνουν αυτή την κίνηση, θα λογίζεται ως μια από τις 4 χειμερινές μετεγγραφές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η 14άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών Κ20 για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2027

Η 14άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών Κ20 για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2027

Mε τον καταρτισμό της 14άδας και με τον τελευταίο φιλικό αγώνα, απέναντι στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, ολοκλήρωσε η Εθνική βόλεϊ Νέων Γυναικών Κ20 την προετοιμασία της ενόψει του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.