Στην Αγγλία η τελευταία προπόνηση των «λιονταριών» - Το βράδυ στην Αθήνα

Στην Αγγλία η τελευταία προπόνηση των «λιονταριών» - Το βράδυ στην Αθήνα

Η εθνική Αγγλίας ολοκληρώνει στο προπονητικό κέντρο του Σεν Τζορτζ την προετοιμασία της για το αυριανό (14/11) ματς με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ και ακολούθως θα αναχωρήσει υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας με προορισμό την Αθήνα.

Στο προπονητικό κέντρο του Σεν Τζορτζ και όχι στην Αθήνα, επέλεξε η Αγγλία να πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση της ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League.

Ο Λι Κάρλσλεϊ, ο οποίος μετά τα ματς με Ελλάδα και Ιρλανδία θα παραδώσει την «σκυτάλη» στον Τόμας Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ράμσντεϊλ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόλγουιλ, Ντέκλαν Ράις, Σάκα, Πάλμερ, Γκρίλις και Φόντεν. Κανονικά στην αποστολή, αλλά και στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται οι Χάρι Κέιν και Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Σημειώνεται πως την αποστολή των «λιονταριών» θα συνοδεύουν ουκ ολίγοι σεκιούριτι της αγγλικής ομοσπονδίας, ενώ το ματς στο ΟΑΚΑ έγινε sold out σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Την ερχόμενη Τετάρτη (10/12, 22:00) η Πάφος FC έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για το Champions League, αφού θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase.

BEST OF THEMASPORTS