Εξελίξεις μετά τις καταγγελίες Παπασταύρου, συναντήθηκε με Αστυνομία!

Εξελίξεις μετά τις καταγγελίες Παπασταύρου, συναντήθηκε με Αστυνομία!

Συναντήθηκε με την Αστυνομία ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου σε δηλώσεις της στον Super Sport FM, μετά την γραπτή δήλωση του και τις καταγγελίες κατά ΚΟΠ και Κούμα η Αστυνομία επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα των πρασίνων.

Αναλυτικά η αναφορά της στο θέμα:

«Μετά τις δηλώσεις, εμείς επικοινωνήσαμε με τον ίδιο, συναντηθήκαμε μαζί του για να δούμε τις προθέσεις του. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούσε να δώσει κατάθεση γιατί θα ταξίδευε στο εξωτερικό και με την επιστροφή του θα δούμε τα επόμενα βήματα. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να διερευνήσουμε νοουμένου ότι κάνει καταγγελία. Στη συνάντηση δεν ήμουν παρούσα, οπότε δεν μπορώ να πω τι λέχθηκε, ούτε μπορούμε να κάνουμε οποιεσδήποτε δηλώσεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Αν η μοίρα στέλνει σημάδια, τότε η Άρσεναλ πήρε δυο από αυτά. Όσα και τα αυτογκόλ που χρειάστηκε κόντρα στη Γουλβς για το 2-1, που διαμορφώθηκε στο 94' σε ένα Έμιρεϊτς που λίγο έλειψε να υποστεί σοκ!