ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τις ματσάρες Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν και Σπόρτινγκ - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους αγώνες της Τρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.




Μετά το τέλος της σημερινής (09/11) τελευταίας προπόνησης, ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές.
Η επίσημη ενημέρωση:
«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (10/11, 17:00) αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Ατζίλι, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Μπεζούς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις