Το «ευχαριστώ» των οπαδών της Σπόρτινγκ για τον Αμορίμ με απίθανο πανό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το «ευχαριστώ» των οπαδών της Σπόρτινγκ για τον Αμορίμ με απίθανο πανό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δίνει το προτελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Σπόρτινγκ και τελευταίο με την ομάδα της Λισαβόνας στο Champions League.

Σε λίγες ημέρες, ο Πορτογάλος θα κοουτσάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα και όνειρο στην καριέρα του. Ωστόσο, τα όσα έχει πετύχει με τα «λιοντάρια» μόνο λίγα δεν είναι και φυσικά αναγνωρίζονται από τον κόσμο της Σπόρτινγκ.

Κάπως έτσι, στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» σηκώθηκε ένα τεράστιο πανό στην κεντρική κερκίδα για τον Αμορίμ και τις κούπες που κατέκτησε με την ομάδα, γράφοντας με τεράστια γράμματα ένα «ευχαριστώ».

Μάλιστα, τιμήθηκε και από τη διοίκηση με μια μεγάλη κορνίζα, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.





Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου μετά την πακιστανική έκκληση για εκεχειρία δύο εβδομάδων. Έκκληση Πακιστάν για εκεχειρία δύο εβδομάδων στο “παρά πέντε” της διορίας Τραμπ στο Ιράν