Το φοβερό βίντεο με τη διώρυγα του Παναμά με το οποίο ανακοινώθηκε η αποστολή του για το Μουντιάλ!
Η ομάδα του Παναμά είναι στον όμιλο με την Γκάνα, την Κροατία και την Αγγλία.




Αναλυτικά η ανάλυση του Λανουά:
Για τη φάση του Μπρινιόλι με τον Σουλεϊμάνοφ στο ΑΕΚ - Άρης στο Κύπελλο: "Ακόμα κι αν ο τερματοφύλακας προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το αριστερό πόδι θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του αντιπάλου του με την επαφή στο πρόσωπο με τις τάπες. Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε παρέμβαση του VAR (η οποία έγινε) για να δοθεί η δυνατότητα στον διαιτητή να αλλάξει την απόφασή του. Τελικά, δεν δόθηκε μία ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα".
Για το πέναλτι στο Athens Kallithea - Παναιτωλικός: "Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος επιχείρησε να κοντράρει την μπάλα με τάκλιν. Στη συνέχεια δέχεται την μπάλα, αλλά τα χέρια του είναι πολύ ψηλά και εμποδίζει την μπάλα κατά τη σέντρα. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR και τον καταλογισμό του πέναλτι".
Για φάση στο Ατρόμητος - ΑΕΚ: "Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα κι αν ο παίκτης είναι offside o αντίπαλος κάνει απρόσεκτο τάκλιν και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα".
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις